Home Zorg & welzijn Voorlichtingsbijeenkomst cursus ‘Voel je goed!’

Voorlichtingsbijeenkomst cursus ‘Voel je goed!’

Op maandag 14 september vindt er een voorlichtingsbijeenkomst plaats over de cursus ‘Voel je goed!’ in de Martinihal in Vught. Deze gratis cursus, in makkelijke taal, is voor mensen die gezonder willen leven en daarbij een beetje hulp nodig hebben.

Gratis voorlichtingsbijeenkomst ‘Voel je goed!’
Wilt u afvallen of werken aan een gezondere leefstijl in makkelijke taal? Of kent u mensen in uw omgeving waarvoor dit iets zou kunnen zijn? Kom dan naar de voorlichtingsbijeenkomst op maandag 14 september. Wij vertellen u dan meer over de cursus. Wat u gaat leren en wat u gaat doen. U kunt het lesmateriaal bekijken. Maar ook kennis maken met de leraar van de cursus, de diëtiste en een medewerker van het Taalhuis. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur.

De bijeenkomst vindt plaats in de Martinihal, Martinilaan 8, in Vught. Op deze locatie wordt ook de cursus gehouden. Zowel de bijeenkomst als de cursus zijn gratis.

Cursus ‘Voel je goed!’
De cursus is voor volwassenen die willen werken aan hun gezondheid en graag adviezen ontvangen die zij begrijpen. In twintig lessen krijgen de deelnemers uitleg en advies over eten en bewegen. Een uitstapje naar de supermarkt is ook onderdeel van de cursus. Tijdens de cursus kunnen de deelnemers individuele begeleiding krijgen van een diëtiste. Een groep bestaat uit maximaal 6 personen. Er wordt voldoende afstand gehouden en de corona-richtlijnen worden opgevolgd.

Wilt u meer weten of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Miriam Bonink, lokale projectleider ‘Voel je goed!’ via 06-27881514 of via info@miriambonink.nl

‘Voel je goed!’ wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Vught.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in