Home Zorg & welzijn Verbeter uw digitaalvaardigheid

Verbeter uw digitaalvaardigheid

Het Taalhuis Vught:
Bij het Taalhuis Vught kunt u terecht voor advies en ondersteuning bij taal-, reken- of digitale vragen. Het is een goede plek om te oefenen met lezen, voorlezen, rekenen of het werken met de Ipad of computer. Het Taalhuis vindt u in DePetrus, Heuvel 2. De toegang is vrij. Op dinsdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur is er altijd iemand aanwezig die u gelijk kan helpen. Samen kijkt u dan wat het beste bij u past.
Cursussen bij Anders Bezig Zijn (ABZ):
ABZ heeft een groot aanbod op het gebied van educatie zoals taalcursussen, computercursussen, filosofie en kunstgeschiedenis. Kijk voor het actuele aanbod op de website van ABZ of kom langs in DePetrus.
iPad Café:
Hebt u een iPad of een tablet en wilt u handige tips en trucs over het gebruik van uw apparaat? Dan is deze middag iets voor u. Elke 2e dinsdag van de maand in de bibliotheek in Vught. Neem gerust uw eigen iPad mee. Toegang is gratis. Aanmelden voor deze middag kan via vhd@welzijnvught.nl. Kijk voor meer informatie op Welzijn Vught. Tablet Vragenuur:
Hebt u een korte vraag of even hulp nodig om verder te kunnen met uw tablet of iPad? Vrijwilligers helpen u graag. Voor zowel Android- als iPad-gebruikers. U kunt hiervoor terecht bij De Rode Rik, Van Sonstraat 49a.

Of bovenstaande activiteiten door (kunnen) gaan, hangt af van de geldende coronamaatregelen. Kijk voor meer informatie op de website van de desbetreffende organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in