Home Zorg & welzijn Seniorenbus zoekt huisvesting

Seniorenbus zoekt huisvesting

OPROEP

De Seniorenbus Vught is inmiddels een vertrouwde verschijning in het straatbeeld van Vught. Met zo’n 400 vaste abonnees (gemiddelde leeftijd 81 jaar) en zo’n 75 vrijwilligers voorziet het duidelijk in een behoefte. Dagelijks voert De Seniorenbus met vier bussen tussen de 80 en 100 ritten uit. De Seniorenbus brengt ouderen veilig en vertrouwd van deur tot deur naar elke bestemming in Vught. En naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis of het station van ‘s-Hertogenbosch. En dat voor een bedrag dat voor niemand een probleem hoeft te zijn.

Maar nu heeft de Stichting Seniorenbus een probleem waarvoor de hulp van Vughtenaren wordt ingeroepen. De exploitatie van de Seniorenbus Vught draait naast de inkomsten uit de abonnementsgelden en de prijs per rit, volledig op schenkingen, donaties en verkoop van advertenties op de bus. En een beetje subsidie. Dat lukt tot nu toe, omdat de stichting ook veel voor niets krijgt, zoals bijvoorbeeld de gratis huisvesting. Maar daar komt per 1 januari a.s. helaas een einde aan. Op die datum stopt de dagbesteding van Vivent, waar de Seniorenbus ‘onderhuurder’ is, op de huidige locatie. Kortom, de stichting Seniorenbus Vught is dringend op zoek naar nieuwe huisvesting voor het plannersbureau. Wie helpt de stichting Seniorenbus uit de brand?

Wat heeft de stichting Seniorenbus nodig?

  • Kantoorruimte voor twee bureaus en wat kasten met telefoon- en internetaansluiting;
  • koffie-­ en/of vergaderruimte voor 8 tot 10 personen;
  • (Afsluitbare?) parkeerruimte voor vier bussen en voor enkele auto’s en fietsen;
  • geen of minimale huur;
  • beschikbaar voor tenminste een aantal jaren.

Hebt u ideeën of suggesties? Kent u bedrijven of instellingen die nog wat ruimte over hebben? Staat er ergens iets voor geruime tijd leeg? Meldt het aan de stichting Seniorenbus Vught, Postbus 11, 5260 AA Vught
Mobiel: 06 49 678 564
Telefoon: 073 – 711 3191
Website:  www.seniorenbusvught.nl
E-mail: seniorenbusvught@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in