Home Zorg & welzijn Rode Rik zoekt vrijwilligers voor de zondagmiddagen

Rode Rik zoekt vrijwilligers voor de zondagmiddagen

Vindt u het leuk om met mensen om te gaan én de handen uit de mouwen te steken in een mooie ontmoetingsruimte waar het gezellig en levendig is? Dan is het vrijwilligerswerk in de Rode Rik iets voor u!

Ontmoeten en praatje

De Rode Rik 2.0 is een ontmoetingsplek voor de buurt in wijk de Baarzen in Vught. Een plek waar iedereen welkom is en waar vele mooie activiteiten zijn en ontstaan. Dit alles kan dankzij de inzet van de vele vrijwilligers die zich met plezier voor de Rode Rik inzetten.

Gastvrouwen/heren voor de zondagmiddag

Voor de zondagmiddag zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die maandelijks bezoekers welkom heten, een kopje koffie of thee inschenken en een praatje maken. Na afloop ruimt u samen met de andere vrijwilligers de boel op. De koffiemiddag op zondag begint om 14.00 uur en u bent om 17.30 uur weer klaar. 

Handen uit de mouwen

Vindt u het leuk om in de keuken te werken? En de gasten op donderdagavond te ontvangen voor de warme maaltijd ? En deze uit te serveren? Ook dan zijn we op zoek naar u! Een enthousiast team van vrijwilligers doet dit werk met heel veel plezier al jaren. Het geeft veel voldoening. Het team start donderdagmiddag omstreeks 16.30 uur tot ongeveer 20.00 uur.

Dinsdagmiddag

Ook voor de dinsdagmiddag zijn we op zoek naar enthousiaste gastvrouwen of heren. Voor het schenken van koffie en het maken van een praatje met de bezoekers. Van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Belangstelling

Raakt u enthousiast? Dan zijn we op zoek naar u! Neem dan contact op met Staycie van Gogh, Welzijn Vught via telefoonnummer (073) 656 53 50 of mailen: info@welzijnvught.nl Ook voor vragen kunt u uiteraard met haar contact opnemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in