Home Zorg & welzijn Programma Week van de toegankelijkheid van 7 t/m 11 oktober 2019

Programma Week van de toegankelijkheid van 7 t/m 11 oktober 2019

Komende week staat in het teken van lekker vrij en doen wat je zelf wilt. Er staan in die week allerlei activiteiten gepland. Op de website van Wegwijs+ en Samen Sterk in de Wijk staan de activiteiten vermeld. U kunt een expositie bezoeken, dansen en meezingen in een smartlappenkoor. Op maandag 7 oktober wordt de week om 10.15 uur geopend in het Gemeentekantoor met een openingsdans door project Collab. Kasteel Maurick organiseert een prijsvraag over de verbetering van de toegankelijkheid met als prijs een high tea.
In de hal van het gemeentekantoor is een expositie van 7 t/m 18 oktober onder de titel Beleef. Er staan 3 kunstwerken waaronder een kunstwerk (F)luisterkussen. In de week van de toegankelijkheid geeft Carola Mokveld, docent en beeldend kunstenaar, workshops waarbij de kracht van elk mens centraal staat. Haar atelier is toegankelijk voor rolstoelen. Bent u blind of slechtziend, doof of hebt u een andere beperking? U bent, eventueel met uw begeleider, welkom.
Ook aan de ouderen is gedacht. Op woensdag 9 oktober kunt u van 09.45 tot 11.00 uur bij de folkloredansdocente Els Spiekermann van Anders Bezig Zijn kennis maken met dansen uit onder andere Griekenland, Frankrijk, Amerika, Israël, Kroatië etc. Haar doel is om mensen plezier te laten beleven aan dans en lekker in beweging te laten zijn. Voor kinderen is er streetdance, moderne dans en klassiek ballet. Houdt u van taarten bakken? Kom dan woensdag 9 oktober naar De Huiskamer en bak de heerlijkste appeltaart met kookdocent en culinair auteur Lisette Bossert.

1 REACTIE

  1. In het zelfde kader organiseert de Zonnebloem dinsdag 8 oktober een lunch met 25 gasten en enkele vrijwilligers. We zijn te gast in restaurant Groenewoud die de lunch aan de helft van de gasten aanbiedt. We kijken er naar uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in