Home Zorg & welzijn Poetszorg, poetsen met een praatje! Nieuw in de gemeente Vught.

Poetszorg, poetsen met een praatje! Nieuw in de gemeente Vught.

De bejaardenhuizen zijn gesloten terwijl de mensen ouder worden. Dit leidt tot wachtlijsten in de zorg. Zo ook in de huishoudelijke ondersteuning. Een dergelijke situatie biedt ruimte voor nieuwe toetreders, zoals Poetszorg, poetsen met een praatje.

Poetsspecialist
Poetszorg, poetsen met een praatje, is een poetsspecialist die met gemotiveerde vaste lokale poetshulpen en met eigen, milieuvriendelijke poetsmiddelen werkt.

Goed gereedschap is het halve werk
Door de kwaliteit van de eigen poetsmiddelen kan in minder tijd, eenzelfde of een beter poetsresultaat worden bereikt. Er blijft dan tijd over voor het sociale aspect, zoals een goed gesprek en een kopje koffie.

Nu ook in Vught en Cromvoirt
Poetszorg is sinds januari 2020 een nieuwe gecontracteerde Wmo-partij voor hulp bij het huishouden in de gemeente Vught. Dat betekent dat iedereen met een Wmo-indicatie huishoudelijke ondersteuning in Vught en Cromvoirt voor Poetszorg kan kiezen of kan overstappen naar Poetszorg, poetsen met een praatje.

Voordelen
De voordelen van Poetszorg, poetsen met een praatje, zijn groot:

  • een vaste poetshulp
  • persoonlijk contact
  • een zichtbaar beter poetsresultaat door het gebruik van de eigen, gratis,
    milieuvriendelijke poetsmiddelen.
  • Korte lijnen
  • Dicht in de buurt

Dankbaar werk
Werken bij Poetszorg, poetsen met een praatje is dankbaar. Je bouwt een hechte band op met je cliënt en je kunt maximaal 24 uur flexibel aan de slag.

Meer informatie
Meer informatie over Poetszorg, poetsen met een praatje, is te vinden op de website www.poetszorg.nl. Bellen kan natuurlijk ook. Telefoon: 085 076 11 00.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in