Home Zorg & welzijn Op de koffie bij ‘Dagje Thuis’

Op de koffie bij ‘Dagje Thuis’

Op maandag 16 maart houdt ‘Dagje Thuis’ een inloopochtend in het HelvoirThuis aan de Kloosterstraat in Helvoirt. Deze ochtend is iedereen uitgenodigd die graag eens wil zien wat ‘Dagje Thuis’ precies in houdt. U kunt vragen stellen, eventueel aansluiten bij een spelletje, of onder genot van een kopje koffie een praatje maken met de gasten of de vrijwilligers.

Door ‘Dagje Thuis’ kunnen mensen die afhankelijk zijn van mantelzorg een keer per week een leuke dag doorbrengen met anderen. Tegelijkertijd hebben de mantelzorgers dan een dagje voor zichzelf. Maar ook als u niet meer zoveel buiten de deur komt, bent u van harte welkom om op deze manier een gezellige dag te hebben. De gasten vinden het fijn om zo (weer) onder de mensen te komen; ze kijken er naar uit!  Zodanig zelfs dat enkele deelnemers spontaan elkaar opzochten toen het ‘Dagje Thuis’ rond de kerstdagen even stil lag.

Het project kan bestaan dankzij de hulp van enthousiaste vrijwilligers. Samen met hen en de professionele coördinator bepalen de gasten zelf wat ze op hun speciale dag willen doen. Denk aan wandelen in het dorp, bewegingsactiviteiten, muziek maken, een bezoek van de heemkundekring, ergens koffiedrinken, een uitje naar een museum, een kerstshow of bloemschikken.

Komt u ook gezellig op 16 maart op de koffie om kennis te maken? U bent welkom om binnen te lopen tussen 10.00 en 11.30 in de Hofkamer. Dit is op de eerste verdieping van het HelvoirThuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in