Home Zorg & welzijn Online Theater Willy steunt Cliniclowns

Online Theater Willy steunt Cliniclowns

Op 19 februari 2021 staat Willy Slieker op de planken met zijn theatershow Vallen, Opstaan en Doorrollen. Het doel hiervan is zijn droom uit te laten komen en daarmee ook de CliniClowns te steunen. 

Over de theatershow: 
Willy neemt je in 99 minuten mee door zijn leven, waar hij met zelfspot, humor en sarcasme de belangrijkste dingen in zijn leven onder een vergrootglas legt. Vanuit zijn avonturen als professionele zorgbezoeker, gevatte ondernemer en praatjesmaker legt hij zijn kwaliteit van leven langs een meetlat. 

Ik (Willy) nodig je uit om in jouw woonkamer te genieten van humor, muziek en de belangrijkste boodschap van het leven. Na vallen komt opstaan en doorgaan, in mijn geval Doorrollen.

Willy krijgt ondersteuning van Peter van Asten met het voorprogramma en muzikale begeleiding door Zangeres Farah. Willy doneert 50% van een verkocht kaartje aan de CliniClowns.

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil jij de ONLINE theatershow bekijken en de CliniClowns steunen, ga dan naar willyslieker.nl of https://www.ccgr.nl/agenda/ voor het kopen van een kaartje. En kijk de theatershow vanuit je luie stoel. 

Waarom steun ik de Cliniclowns ?
Een ouder en kind kiezen niet voor een ziekenhuisbezoek. Met een beetje humor en een glimlach vergeten ze even waarvoor ze in het ziekenhuis zijn.”

“Een tijdje geleden kwam ik bij een ziekenhuisbezoekje een clown tegen en raakte in gesprek en deze vertelde dat hij kinderen bezocht die waarschijnlijk Oud en Nieuw niet meer gaan meemaken. Neem Sanne met haar ouders: ze leven nu in het ziekenhuis en wachten op het laatste moment. Sanne verheugt zich op de Clown, die binnenkomt met een bal en petje. Ze tekent haar gevoel op een ballon en Pats…ze lacht! Papa en mama kijken haar aan en slaan deze herinnering op in hun geheugen. Sanne vertelt dat ze niet bij de theatershow aanwezig kan zijn, ze speelt dan waarschijnlijk haar solovoorstelling in de wolken. Omdat een kind niet kiest voor een omgeving waarin iedereen ziek is, en de CliniClowns kunnen zorgen voor dat kleine stukje geluk of ontspanning steun ik de CliniClowns.” 

Over CliniClowns
CliniClowns brengen sinds 1992 bezoeken aan kinderen in Nederlandse ziekenhuizen. 

Door écht contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns er voor dat zieke kinderen weer even kind kunnen zijn. En dat komt de behandeling ten goede. Want samen spelen, weer even kind zijn, kan angst verminderen, pijn verlichten en het geeft emoties de ruimte. Ruimte om te kunnen lachen, te ontspannen, om weer op jezelf te kunnen vertrouwen. 

CliniClowns. Geen kinderachtig effect.
Inmiddels bezoeken 76 clowns ruim 100 ziekenhuizen en andere instellingen door heel Nederland. Jaarlijks spelen de CliniClowns met meer dan 90.000 zieke en gehandicapte kinderen. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in