Home Zorg & welzijn Nieuw leven voor Sportkleding

Nieuw leven voor Sportkleding

Dit jaar zou voor de derde keer op rij een sportkleding weggeefbeurs georganiseerd worden. Er werden sportkleding en sportattributen ingezameld en aan het begin van het schooljaar (en dus het nieuwe sportseizoen) zou er weer een weggeefbeurs komen. Op deze manier konden mensen die onvoldoende financiële middelen hebben toch het seizoen laten starten met ‘nieuwe’ en goed passende sportkleding, sportschoenen en/of bijvoorbeeld een tennisracket of hockeystick.

Dat er behoefte aan is, bleek wel uit de opkomst van de afgelopen twee jaar. Daarom zou dit jaar de derde editie van de weggeefbeurs georganiseerd worden. Net als heel veel andere evenementen kan de weggeefbeurs echter niet plaatsvinden zoals we dat gewend waren. Gezien de noodzaak is nu besloten om de weggeefbeurs toch niet af te gelasten maar op een andere manier in te richten. Meer gericht op de vraag waarbij later een passend aanbod wordt gezocht.

Werkwijze weggeefbeurs 2020

1. Kunt u, of uw kind, niet sporten omdat u (tijdelijk) geen geld hebt voor sportkleding en/of sportmaterialen ?

2. Meld u aan via ‘Vught voor elkaar helpt’

3. Geef voor 1 juli door wat u nodig heeft. Let op dat u de juiste maat doorgeeft.

4. ‘Vught voor elkaar helpt’ doet haar uiterste best om te vinden wat u zoekt. U krijgt voor 23 augustus bericht.

Contactgegevens
Wat u nodig heeft kunt u telefonisch of per email doorgeven. Telefonisch: 06-51 86 66 60. Bereikbaar op dinsdag en donderdag tussen 10.00-12.00 uur.
Per mail: sportkledingbeurs@gmail.com.
Vermeld hierbij: 1. uw naam. 2. uw telefoonnummer. 3. Wat u nodig heeft + juiste maat.

Ik heb sportkleding beschikbaar, hoe kan ik het afgeven ?
De weggeefbeurs is inmiddels zo ingeburgerd dat verschillende leden van de werkgroep worden aangesproken wanneer de weggeefbeurs weer plaatsvindt en waar de spullen gedoneerd kunnen worden. Aan iedereen die sportkleding en/of sportmaterialen beschikbaar heeft wordt gevraagd deze nog even te bewaren. Na 1 juli wordt bekend gemaakt wat er gezocht wordt en hopelijk kunnen er op deze manier weer veel mensen blij gemaakt worden.

Ondanks deze lastige tijd hoopt de organisatie op deze manier toch een steentje te kunnen bijdragen, zodat iedereen in het nieuwe sportseizoen goed en sportief gekleed van start kan.
De sportkleding weggeefbeurs is een initiatief van Welzijn Vught, Kernteam Bestaanszekerheid en MOVE Vught.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in