Home Zorg & welzijn MOVE Sportkleding Weggeefbeurs

MOVE Sportkleding Weggeefbeurs

139
0

Het begint inmiddels een begrip te worden, de ‘Sportkleding Weggeefbeurs’. Dat merken we niet alleen aan de vele positieve reacties ten tijde van de inzameling én de weggeefbeurs. Maar dat merken we ook doordat mensen rond deze tijd de organiserende partijen bevragen of het dit jaar doorgaat en wanneer de inzameling gaat plaatsvinden.

Het leek ons dan ook goed om iedereen te informeren over de stand van zaken. Wij zijn voornemens om na de zomervakantie de Sportkleding Weggeefbeurs te organiseren. Uiteraard moet hiervoor sportkleding worden ingezameld, de inzameling zal pas plaatsvinden wanneer dit weer verantwoord is. De bekendmaking van de inzamelmomenten én de datum van de weggeefbeurs zullen zo snel mogelijk gecommuniceerd worden door de organiserende partijen (Kernteam Bestaanszekerheid Vught, Welzijn Vught en MOVE Vught).

Heb je sportkleding, sportschoenen en/of sportattributen om te doneren? Dan willen we je vragen om ze nog even te bewaren tot er groen licht is om ze in te zamelen.

De weggeefbeurs moet een jaarlijks terugkerend initiatief worden. Voor het inzamelen van de kleding willen we dit jaar kledingbakken aanschaffen (bestickerde kliko 240L).
Deze moeten na de inzameling opgeslagen worden. Bij gebrek aan eigen opslagruimte, zijn we op zoek naar geschikte opslag. Kun jij opslag bieden of weet je een locatie waar we dat kunnen doen, dan horen we dat graag!
Je kunt ons bereiken via info@movevught.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in