Home Zorg & welzijn Miles of Pleasure succesnummer

Miles of Pleasure succesnummer

De Stichting Miles Of Pleasure (afgeleid van MOP) opgericht in 2015 blijkt een daverend succes. Opgericht om zoveel mogelijk geld op te halen voor kleinschalige en bij voorkeur aan de regio ‘Groot Vught’ verbonden goede doelen en fondsen, die zich inzetten voor kinderen of ouderen die het om wat voor reden moeilijk hebben. Gekoppeld aan een jaarlijkse eendaagse autorally met een toer- en sportklasse over een steeds uitdagende route door het mooie Brabantse land. De deelnemers dienen over een ‘bijzondere’ auto te beschikken. Dat kan een old-timer of een speciaal jongere auto te zijn. Met behulp van sponsoren en een dienstenveiling worden bedragen binnengehaald die zelfs voorzitter Frank de Ridder en medeoprichter/secretaris Jaques Robeerst niet voor mogelijk hielden.
De afgelopen jaren werden forse bedragen gegeven aan onder andere De Rode Rik, Met je Hart, Vincentius, Stichting Leergeld, Novalis en Dream 4Kids.

Luister hier naar de reactie van Frank de Ridder en Jacques Robeerts over hun stichting bij de aanbieding van de cheque bij Eet met je hart bij Onder Ons.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in