Home Zorg & welzijn Mediumdagen Buitenlust

Mediumdagen Buitenlust

Januari en februari staan bij Buitenlust in het teken van gezondheid. Daarom worden er 2 speciale mediummiddagen gegeven op zondag 26 januari en zondag 23 februari.

Zondag 26 januari staat in het teken van de handen. Dhr. Theo Gahrmann gaat een korte boeiende lezing geven over hoe u aan handen de gezondheid van de mens kunt aflezen. In de 2e helft van de middag geeft hij persoonlijke consulten.

Na de pauze neemt Mevr. Annie Emonds het 2e deel voor haar rekening. Zij doet helderziende waarnemingen in een groepssessie. Zit u met een erg persoonlijke vraag dan kunt u hiervoor in de 1e  helft van de middag met haar afspreken.

Zondag 23 februari is het thema pijnbestrijding en zelf healing.
Voor de pauze geeft Dhr. Ruud van Gool een lezing over wat je zelf kunt doen aan pijnbestrijding en zelf genezing. Er gaat een wereld voor u open. Na de pauze kunt u een persoonlijk consult bij hem aanvragen.

Het 2e deel van de middag wordt verzorgd door Mevr. Ingrid Mulders. Zij geeft een lezing met als titel “Alles wat je nodig hebt zit in je”. Ook bij haar kunt u in het 1e deel van de middag een persoonlijk consult afspreken.

Het beloven interessante middagen te worden. Daar wij maximaal 30 bezoekers willen ontvangen is het aan te bevelen u vooraf aan te melden om teleurstelling te voorkomen. Stuur een whats app naar 06-31949614 met vermelding welke dag of dagen u wilt bijwonen.

Buitenlust vindt u aan de Esscheweg 274A in Vught. Voor een routebeschrijving zie website www.buitenlustvught.nl. Deelname bedraagt € 15,=. In de pauze is er koffie of thee met appeltaart

De middag vangt aan om 13.00 uur. Vanaf 12.30 bent u van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in