Home Zorg & welzijn Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Joseph Verzandvoort

Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Joseph Verzandvoort

Normaliter worden er lintjes uitgereikt tijdens de jaarlijkse lintjesregen, maar vandaag 29 juli, werd een speciaal lintje uitgereikt aan Oud-wethouder Joseph Verzandvoort. Joseph moest als gemeentebestuurder voortijdig stoppen vanwege gezondheidsredenen.

Om 15:00 uur overhandigde burgemeester Van de Mortel de Koninklijke onderscheiding aan mevrouw Verzandvoort, omdat hij vanwege Coronamaatregelen het lintje niet bij Decorandus Verzandvoort op mocht spelden. Zijn vrouw Annelies spelde het versiersel vol trots op zijn revers. Joseph Verzandvoort is benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau.

Decorandus is in een tijdsduur van bijna 35 jaar, ruim 13 jaar lid geweest van de raad van de gemeente Vught. Daarnaast was hij van mei 1994 tot juni 1997 wethouder. Vught heeft decorandus leren kennen als een betrokken, enthousiaste en rondborstige gemeentebestuurder in het hart van de Vughtse gemeenschap. 

Decorandus zette zich naast gemeentebestuurder ook lange tijd in als vrijwilliger binnen het Vughtse maatschappelijke leven bij tal van evenementen en verenigingen, onder andere bij de Vincentiusvereniging en het Sint Nicolaas comité.

Foto’s Gemeente Vught.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in