Home Zorg & welzijn Informatiebijeenkomst: Financieel veilig

Informatiebijeenkomst: Financieel veilig

Donderdag 10 oktober 2019 is er van 13.30 tot 17.00 uur in De Speeldoos te Vught een bijeenkomst over financiën. Misschien vindt u het lastig uw bankzaken goed te beheren. Of vraagt u zich af hoe u de dingen goed kunt regelen of bijvoorbeeld een levenstestament iets voor u is? Of vermoedt u dat iemand in uw omgeving slachtoffer is van financieel misbruik. Voor deze en andere vragen is er de bijeenkomst Financieel Veilig.

Het programma vangt aan met een inloop, die om 13.30 uur begint. Om 13.55 uur opent wethouder Heijboer deze bijeenkomst en om 14.00 uur is de 1e ronde workshops. Om 14.45 uur is er pauze en de mogelijkheid tot een bezoek aan de informatiemarkt. Om 15.30 uur is de 2e ronde workshops. Om 16.15 uur is er de mogelijkheid tot een bezoek aan de informatiemarkt en kun je een persoonlijk gesprek aangaan met een van de aanwezige deskundigen. Meer weten over het programma, de workshops en informatiemarkt? Kijk dan op www.samensterkindewijk.nl of www.wegwijsplus.vught.nl. Aanmelden kan via info@welzijnvught.nl. Geef hierbij op welke workshops u wilt volgen.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u ook op dinsdagmiddag terecht bij het informatiepunt in DePetrus of bellen met Welzijn Vught via tel. 073-65 65 350. De bijeenkomst Financieel Veilig wordt georganiseerd door Samen Sterk in de Wijk, Bibliotheek Vught, Ouderen Samen en Welzijn Vught.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in