Home Zorg & welzijn Herindelingsverkiezingen Vught

Herindelingsverkiezingen Vught

Tijdens de herindelingsverkiezingen kan elke inwoner van Vught, Cromvoirt en Helvoirt op 18 november gebruik maken van het stemrecht. Ook als u een beperking hebt of slecht ter been bent.
• Bijna alle stembureaus zijn toegankelijk voor rolstoelen en rollators;
• U kunt voor vervoer naar en van het stembureau gratis gebruik maken van de Seniorenbus;
• Bij deze verkiezingen kunnen mensen met een visuele beperking gebruik maken van een stemmal. Medewerkers in het stembureau leggen uw stembiljet in een speciaal ontwikkelde mal met voelbare cijfers. Via een soundbox met koptelefoon hoort u welke partijen en kandidaten op de lijst staan. Elke partij heeft een cijfer. Onder dat cijfer staan de kandidaten van die partij. U telt de gaatjes onder de partij van uw keuze tot u bij uw kandidaat bent. Dan maakt u het vakje van de kandidaat van uw keuze rood. Deze stemmallen zijn aanwezig in stembureau Zaal van Berkel.

Afhankelijk van de corona-ontwikkelingen komt er voor bewoners van Huize Theresia en Huize Elisabeth een mobiel stembureau. Dit stembureau is van 07.30 uur tot 13.00 uur open voor bewoners van Huize Theresia. Bewoners van Huize Elisabeth kunnen stemmen van 15.00 uur tot 20.30 uur. Woont u niet in een van deze verpleeghuizen? Breng uw stem uit in een regulier stembureau. Kijk voor meer informatie over de herverdelingsverkiezingen op de website van de gemeente Vught onder het kopje verkiezingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in