Home Zorg & welzijn Helemaal mindful met online workshops

Helemaal mindful met online workshops

Corona vraagt veel van ons. Het is belangrijker dan ooit om goed om te gaan met stress en op zoek te gaan naar ontspanning. Bibliotheek Vught organiseert samen met Vught Beweegt daarom twee online workshops om hier op een ‘mindful’ manier mee om te gaan.

Omgaan met tegenslag
In deze online workshop maak je kennis met Mindfulness en wat het voor jou kan betekenen. Je krijgt informatie maar we gaan ook echt aan de slag door oefeningen en meditatie. Daarbij is er ruimte om vragen te stellen. Zorg dat je op een rustige plek zit zodat je met aandacht de workshop kunt volgen. De workshop vindt plaats op donderdag 18 februari, van 19:00 tot 20:30 uur.
Meer informatie via de agenda op www.huis73.nl of op bit.ly/omgaanmettegenslagonline

F*cking Corona
Deze workshop wordt speciaal voor jongeren georganiseerd. Start je dag lekker en begin met deze ontspannen mindfulness training. Het vermindert (examen)stress, piekeren en faalangst. Ook is de kans minder groot dat sombere gevoelens of depressieve stemmingen je leven gaan bepalen (wie wordt er nou niet depri van Corona). Mindfulness versterkt je aandacht en focus zodat jij emotioneel meer in evenwicht bent. Het geeft je fijne tools om je leven te leven hoe jij dat wilt! Lekker toch voor een zaterdagochtend?

Je kunt gewoon anoniem meedoen. Je mag je camera aanzetten maar dat hoeft niet. De workshop vindt plaats op zaterdag 20 februari, van 11:00 tot 12:00. Meer informatie via de agenda op www.huis73.nl of op bit.ly/fckingcorona

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in