Home Zorg & welzijn Hé jij, kom erbij !

Hé jij, kom erbij !

We schreeuwen het niet van de daken; juist niet. Maar er zijn overal mensen, jong en oud, die veel te vaak hun vrije tijd alleen moeten invullen. Terwijl zij juist erg graag iets zouden willen doen met een paar aardige, leuke mensen. Voor die groep, in de leeftijd tussen 20 en 55 jaar, start binnenkort een mogelijkheid om een paar uurtjes per week iets leuks te doen. Om het eenvoudig te houden, noemen we het ‘SamenSpel’.

Je krijgt de mogelijkheid om met anderen iets te doen op gebied van improviseren, acteren en vooral heel veel plezier te hebben. Groot voordeel van deze vorm van spelen is dat je zonder enige ervaring de kans krijgt om in een groepje te ontdekken dat je creatiever bent dan je zelf dacht. Het is niet eng of zo, want jij bepaalt wat je wel en wat je vooral niet wilt. Via het spel groei je met andere spelers steeds meer naar elkaar toe. Je schittert en laat anderen schitteren door samen in het spel iets moois neer te zetten. Veel vliegen in één klap dus, want je hebt vooral veel plezier, leert andere mensen kennen, ontdekt je creativiteit en je hebt elke week iets leuks om naar uit te kijken.

Lachen, luisteren, bewonderen, genieten en groeien. Het ligt voor het oprapen als je besluit mee te doen.

Als dit je aanspreekt, nodigen we je uit om een keertje vrijblijvend te komen kijken en/of misschien al meteen mee te doen. We starten ‘SamenSpel’ op donderdag 5 november van 20 tot 22 uur in theaterwerkplaats Novalis, industrieweg 9 c in Vught. Mocht je daarna echt mee willen doen dan kun je ter plaatse inschrijven voor het komende seizoen. Het cursusgeld bedraagt € 25,- per jaar.

Je kunt je ook nu al aanmelden bij roosenwater@online.nl of heesbeen.jacg@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in