Home Zorg & welzijn Geheugencafé op 4 maart

Geheugencafé op 4 maart

Geheugencafé Vught 1-10-2019

Op woensdagavond 4 maart bent u weer van harte welkom bij het Geheugencafe. Deze keer in Huize Elisabeth aan de Elisabethstraat. Inloop met koffie of thee vanaf 19.00 uur, aanvang van het programma om 19.30 uur.

Het onderwerp van deze avond is Vughtse ondersteuning bij Dementie door Wegwijs+ en Casemanagers Dementie. Over wat Vught te bieden heeft aan mensen met dementie en de mensen om hen heen.

Deze editie van het Geheugencafé Vught staat volledig in het teken van welke mogelijkheden er in Vught zijn voor mensen met dementie, hun mantelzorgers, vrienden en bekenden. Voor mensen die te maken krijgen met geheugenproblemen valt het vaak niet mee om antwoord te krijgen op de vele vragen die er op hen afkomen. Waar kan ik terecht? Wie kan me helpen? Wat staat me te wachten? Allemaal zeer begrijpelijke vragen. Op deze en andere vragen wordt ingegaan tijdens deze avond. De informatie zal gegeven worden door medewerkers van Wegwijs+ en Casemanagers Dementie.

Een bijzonder element aan het begin van deze avond is de presentatie van de Geheugenwijzer die speciaal voor Vught is gemaakt. In deze fraai en handzaam uitgevoerde Geheugenwijzer is veel praktische informatie opgenomen ter ondersteuning van mensen met dementie en hun omgeving. Wethouder Saskia Heijboer zal de eerste exemplaren uitreiken. Tijdens deze avond zal ook aandacht worden besteed aan de mogelijkheden van de Geheugenbibliotheek die in DePetrus is gevestigd.

De toegang is gratis. Omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is wel graag aanmelden via geheugencafevught@gmail.com óf telefonisch bij ABZ: 073 6572000.

1 REACTIE

  1. […] Toelichting:Woensdag 4 maart wordt in Huize Elisabeth het eerste Geheugencafé van dit jaar gehouden. Het thema is de ondersteuning die bij dementie gegeven kan worden. Waar kun je terecht? Wie kan je helpen? Marianne van Boxtel weet er meer van. Presentatie: Ans de Man en Berry van de WaterTechniek en muziek: Ludo Servais Lees ook: https://www.novo3.nl/zorg-welzijn/geheugencafe-op-4-maart/ […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in