Home Zorg & welzijn Geheugenbibliotheek helpt u

Geheugenbibliotheek helpt u

De vrijwilligers van de geheugenbibliotheek wijzen u de weg naar alle voorzieningen voor mensen met dementie en hun mantelzorgers.
Zij beantwoorden uw vragen over boeken en materialen op het gebied van dementie en het geheugen. Ook voor vragen over dementie kunt u bij hen terecht. En wist u dat er leuke spelletjes zijn die u samen kunt doen met degene met dementie? De vrijwilligers kunnen u er alles over vertellen.

Hebt u de Geheugenwijzer al? Deze handige wijzer geeft antwoord op veel gestelde vragen over het omgaan met dementie en wijst u de weg naar alle organisaties voor mensen met dementie en hun naasten. De Geheugenwijzer is gratis af te halen bij de Geheugenbibliotheek.

Contact met de vrijwilliger. Normaal gesproken zijn de vrijwilligers op dinsdag- en donderdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur in DePetrus aanwezig. In verband met de coronamaatregelen kan het zijn dat de vrijwilligers alleen telefonisch of per mail bereikbaar zijn. Heeft u als mantelzorger een vraag over dementie of over de Geheugenwijzer? Wilt u meer weten over de collectie van de Geheugenbibliotheek? Dan kunt u contact opnemen met Welzijn Vught
via telefoonnummer 073 65 65350 of per mail info@welzijnvught.nl.
Een van de vrijwilligers van de Geheugenbibliotheek neemt dan contact met u op voor een afspraak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in