Home Zorg & welzijn Fysiofit Vught tot in ieder geval 6 april gesloten.

Fysiofit Vught tot in ieder geval 6 april gesloten.

In de strijd tegen het coronavirus COVID-19 zijn onze sportfaciliteiten als gevolg van de aangepaste regelgeving vanuit het RIVM met ingang van 16 maart gesloten. Ook de groepslessen zijn komen te vervallen. Wij proberen u via onze social media op afstand zoveel mogelijk in beweging te houden.

Daarnaast hebben wij op dringend verzoek van en in goed overleg met de Vughtse huisartsen besloten dat de reguliere fysiotherapie tot minimaal 6 april zal komen te vervallen. De huisarts is nauw betrokken bij de ontwikkelingen rondom de lokale verspreiding van het coronavirus COVID-19 en stelt dat de gezondheidswinst die u boekt met fysiotherapie niet langer opweegt tegen de risico’s voor de algemene (Vughtse) gezondheid.

Wij respecteren dit besluit en nemen hierin onze verantwoordelijkheid.

Inmiddels heeft het kabinet ook landelijk alle paramedische zorg (contactberoepen) restricties opgelegd.

Tot en met 6 april is er slechts een zeer beperkte mogelijkheid tot uiterst noodzakelijke zorg. Deze zorg zal onder strenge voorwaarden vanuit het RIVM plaatsvinden. Dit betreft (in overleg met huisarts / specialist) uitzonderlijke gevallen waarin:

– U in een van de vitale sectoren werkt en dreigt uit te vallen.
– Tijdelijke stop van behandeling medisch onverantwoord is voor uw gezondheid.
– U acute klachten heeft waarvoor na screening en onderzoek (in beginsel via ‘zorg op afstand’) fysiek aanvullend onderzoek op de praktijk noodzakelijk blijkt.

Deze diensten vinden plaats op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend. Tijdens de dienst is er slechts 1 fysiotherapeut aan het werk: het kan dus zijn dat u gezien zult worden door een andere fysiotherapeut dan u gewend bent. Afspraken duren maximaal 20 minuten zodat patiënten elkaar niet hoeven te kruisen.

Wij blijven van maandag tot en met vrijdag van 09.00-12.00 uur telefonisch bereikbaar. Verder kunt u ons bereiken via WhatApp (06-22192255) of per mail (info@fysiofitvught.nl)

Zodra de situatie rondom het coronavirus COVID-19 verandert, dan bent u weer van harte welkom voor reguliere fysiotherapeutische zorg.

Wij hopen op uw begrip.

Team Fysiofit Vught

Link naar onze nieuwsbrief:

https://mailchi.mp/fysiofitvught/fysiofit-vught-nieuwsbrief-4797133

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in