Home Zorg & welzijn Filmmatinée in DePetrus

Filmmatinée in DePetrus

Op zondagmiddag 8 december vindt weer het maandelijkse filmmatinée plaats in DePetrus.  Deze keer een mooie Deense film.

Aan de verlaten kust van Denemarken wonen Martina en Philippa, de prachtige dochters van een strenge Protestantse pastoor die elk aards genot afkeurt. Op een dag arriveert de mysterieuze Babette, die de Franse onrusten ontvlucht is, in het diep religieuze en geïsoleerde dorpje. De twee zussen besluiten haar onderdak aan te bieden in ruil voor het verrichten van huishoudelijk werk. 14 jaar werkt Babette als hun persoonlijke huishoudster. Op een dag krijgt ze het bericht dat ze de loterij gewonnen heeft. Met het geldbedrag besluit ze de bevolking van het dorp op een enorm feestmaal te trakteren. Het wordt een diner om nooit te vergeten. 

De film wordt vertoond op een groot tv-scherm in een cursuslokaal. De kosten zijn € 5,00 inclusief een kopje koffie/thee of een glaasje fris in de pauze. We starten om 14.00 uur met de film, eindtijd ongeveer 16.15 uur.

U wordt van harte uitgenodigd, aanmelden is nodig in verband met de beperkte plaatsen. Aanmelden kan tot donderdag 5 december 16.30 uur. info@abzvught.nl 073-6572000 of kom op zondag langs bij DePetrus om te kijken of er nog plaats is.

Geen vervoer? De Seniorenbus rijdt voor de film. De prijs voor leden is € 0,50 en voor niet-leden € 1,00 per rit. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar. Bel (op werkdagen in de ochtend) voor meer informatie de Seniorenbus: 073 – 711 31 91

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in