Home Zorg & welzijn December wordt Maand van de Wens voor WishLink

December wordt Maand van de Wens voor WishLink

Het belooft een bijzondere maand te worden voor WishLink, het initiatief van de Vughtse Elvire van Vlijmen. WishLink heeft december uitgeroepen tot ‘Maand van de Wens’ en wil in deze feestperiode mensen met specifieke talenten of vaardigheden de kans bieden om de wens van een ander in vervulling te laten gaan. Als klap op de vuurpijl is WishLink bovendien tot en met 5 januari aanwezig op het Bosch Winterparadijs, op de Parade.

WishLink streeft er de komende maand naar om zovéél mogelijk wensen en talenten met elkaar te verbinden en zo voor gratis geluk te zorgen. Daarvoor is Elvire op zoek naar mensen die iets te bieden hebben: die met hun vaardigheden of talenten iets kunnen en willen betekenen voor een medemens. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nagelstyliste die ervoor zorgt dat iemand met fraaie nagels de kerstdagen in kan gaan. Maar bijvoorbeeld óók aan iemand die zijn kennis van wijnen wil delen of een hobbybakker die een ander kan leren hoe je nu eigenlijk worstenbroodjes maakt. Iedereen kan wel iets, waarmee hij of zij een ander kan helpen. Het aanbod komt op de Facebookpagina van WishLink te staan en kan zo door een groot publiek worden gevolgd. Aanmelden voor het meewerken aan de Maand van de Wens kan via de website: www.wishlink.nl.

Winterparadijs

Ook op het Bosch Winterparadijs, dat traditioneel op de Parade plaatsvindt, krijgt WishLink dit jaar een plekje. Daar wordt wederom geprobeerd zoveel mogelijk wensen en talenten aan elkaar te koppelen. Op een bord kunnen wensen worden ingevuld op papieren harten. Daar komen ook talenten en vaardigheden terug. Deze worden ingevuld op een papieren ster. Mensen met een wens kunnen zo ter plekke kijken of er al iemand is die die wens in vervulling kan laten gaan en andersom.

WishLink hoopt op deze manier ter plekke veel succesvolle matches te maken. Wat op het Winterparadijs nog niét mocht lukken wordt mee terug naar Vught genomen. Van die wensen wordt gekeken of ze later kunnen worden gerealiseerd. WishLink biedt op het Winterparadijs bovendien de mogelijkheid om kleine workshops te verzorgen, waarin zowel volwassenen als kinderen met anderen kunnen delen waar ze goed in zijn. Wil je daar aan meedoen? Aanmelden kan via www.wishlink.nl of ter plekke.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in