Home Zorg & welzijn Creatieve online-activiteiten tijdens Week van de jonge mantelzorgers: JONGE MANTELZORGERS IN DE...

Creatieve online-activiteiten tijdens Week van de jonge mantelzorgers: JONGE MANTELZORGERS IN DE HOOFDROL

Wat dacht je van een cupcake-challenge, een workshop stripfiguur ontwerpen, je eigen totempaal maken en de uitdaging aangaan in een online Escaperoom?
Welzijn Vught organiseert samen met Contour deTwern Boxtel/Haaren leuke activiteiten voor jonge mantelzorgers tijdens de Week van de jonge mantelzorgers van 1 tot en met 7 juni. Ben jij een jonge mantelzorger of ken je een jonge mantelzorger? Geef je dan snel op voor 28 mei en doe gratis mee !

Vanuit thuis kun je deelnemen aan verschillende online activiteiten. Wat gaan we doen? Met een heuse Cupcake Challenge dagen we je uit om de mooiste, leukste of creatiefste cupcake te maken. Stripboeken of cartoons jouw favoriet ?! Cartoon- en striptekenaar Bart van der Kraan nodigt jou uit om je eigen stripfiguur te ontwerpen in zijn workshop.
Tijdens de workshop van kunstenares Judith Abels ga je gezellig samen aan de slag met het maken van jouw persoonlijke Totempaal. We sluiten de week af met een Online Escaperoom, een echte uitdaging voor de breinbrekers onder ons.
Een week vol leuke activiteiten! Zorg dat je erbij bent en geef je voor 28 mei op voor één of meerdere activiteiten.

Voor meer info: check de website www.welzijnvught.nl of www.contourdetwern.nl. Of neem contact op met: voor gemeente Vught: Angelique Vullings 06- 27 87 47 95, voor gemeente Haaren: Annemarie Kleian 06- 83 19 en voor gemeente Boxtel: Veerle Slosse 06- 22 23 28 62.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in