Home Zorg & welzijn BSV hervat vanaf September weer enkele activiteiten!

BSV hervat vanaf September weer enkele activiteiten!

Na uitgebreid overleg heeft het bestuur besloten dat de B.S.V. ook enkele activiteiten gaat opstarten. U zult ongetwijfeld begrijpen dat deze opstart alleen succesvol kan zijn onder strenge voorwaarden conform het R.I.V.M. en richtlijnen van K.B.O. – Brabant.

In het belang van iedereen die aan een bepaalde activiteit wil deelnemen en ook in het belang van de vrijwilligers die de activiteit begeleiden, is het verplicht om voor aanvang van een activiteit een aantal vragen over uw gezondheid te beantwoorden. Vervolgens is het ook verplicht om uw naam en telefoonnummer op een formulier te noteren.

Indien u last heeft van hoesten, verkoudheid, koorts, reuk- en/of smaakverlies of benauwdheid, dan mag u niet deelnemen aan de betreffende activiteit. Wij verzoeken u dus dringend om bij klachten thuis te blijven, zodat u de gezondheid van anderen niet in gevaar kunt brengen. Het bestuur hoopt dat u begrip kunt opbrengen voor de beslissingen die we hebben moeten nemen en gehoor zult geven aan dit verzoek zodat iedereen als het kan, gezond door deze moeilijke periode heen komt en u weer kunt deelnemen aan een aantal activiteiten. Want daar doet de organisatie het voor!!

Meer Be wegen Voor Ouderen op maandagochtend en Handwerken op dinsdagmiddag kunnen als iedereen zich aan de afgesproken maatregelen wil houden doorgang vinden.

BINGO EN BLOEMSCHIKKEN kunnen, omdat daar altijd meer dan 10 leden aan deelnemen, alleen opgestart worden als dit in 2 groepen gebeurt, dit in verband met de beschikbare ruimte in ‘Ons Home’. Deze groepen worden in overleg met de vrijwilligers samengesteld, zodat iedereen aan bod kan komen. Voor Bingo is het uiteraard ook belangrijk dat de hygiëne van het spelmateriaal in acht wordt genomen (plankjes en dergelijke.)

KOERSBAL: Dit kan in de gewone vorm plaatsvinden met een maximum van 14 deelnemers omdat de beschikbare ruimte hier groter is.

FIETSEN is een buitenactiviteit, de organisatie daarvan is in handen van Joke Lexmond, samen met de betreffende vrijwilligers. Ook daar moeten de algemeen geldende maatregelen in acht genomen worden.

Variabele Activiteiten in de maand September

  • Di 01-09  Fietsen                vertrek    Ons Home       11.00 uur
  • Wo 02-09  Bingo                                Ons Home       13.30 uur
  • Di  08-09  Scootmobiel         vertrek   Ons Home       11.00 uur 
  • Di  08-09  Handwerken                      Ons Home       13.30 uur            
  • Di  15-09  Fietsen                vertrek   Ons Home       11.00 uur          
  • Wo 16-09  Bingo                               Ons Home       13.30 uur
  • Za 19-09  Bloemschikken                  Ons Home       10.00 uur
  • Di  22-09  Scootmobiel        vertrek  Ons Home       11.00 uur
  • Di  22-09  Handwerken                     Ons Home       13.30 uur
  • Di  29-09 Fietsen               vertrek   Ons Home       11.00 uur

Op de fiets- en scootmobiel ochtenden is er altijd iemand rond 10.00 uur en vanaf die tijd bent u van harte welkom. De bijdrage is € 3,-. De groep vertrekt om 11.00 uur vanaf Ons Home. Bij eventuele vragen over deze activiteiten kunt u bellen naar Joke Lexmond, mobiel 06-49038173.

Bij vragen over de bloemschikactiviteit of de andere activiteiten kunt u bellen naar Carla Jonkers, tel. 073 – 6563866.

Bij elke activiteit volgt een gezondheidscheck en een registratie aanwezigheid, waarbij u uw naam en telefoonnummer noteert en daarmee aangeeft, dat u de gezondheidscheck heeft gelezen en hiermee akkoord gaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in