Home Zorg & welzijn BSV, Belangenvereniging voor Senioren in Vught, zoekt bestuursleden

BSV, Belangenvereniging voor Senioren in Vught, zoekt bestuursleden

Vught is een vergrijzende gemeente. Ruim 35% van de Vughtenaren is ouder dan 55 jaar. Om de belangen van deze Vughtenaren goed te kunnen behartigen, is in Vught een sterke en democratisch georganiseerde vereniging nodig. BSV is zo’n vereniging van en voor senioren. Een vereniging die op alle plaatsen waar dat nodig is, opkomt voor die belangen. Maar die ook van oudsher allerlei activiteiten organiseert, om de derde levensfase van haar leden aangenamer te maken. Wij staan voor autonomie op alle leefgebieden, betekenisvolle contacten en een zinvolle levensvervulling.
Bent u, of kent u iemand die hier mede sturing aan wil geven? Laat het dan weten! U wordt dan uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Zij zijn op zoek naar een voorzitter, een secretaris en een bestuurslid.

BSV heette tot voor kort KBO Afdeling Vught. Met deze naamswijziging is duidelijk dat de BSV algemeen toegankelijk is voor alle senioren in Vught. Naast de vele activiteiten, willen zij nog meer werk maken van belangenbehartiging. BSV blijft aangesloten bij de provinciale koepel KBO Brabant, om ook op provinciaal en landelijk niveau de belangen van haar leden te kunnen/laten behartigen. Daar waar nodig, kunnen zij hier specialistische ondersteuning inroepen. BSV is een vereniging met zo’n 400 leden en bestaat al 65 jaar. Zij streeft in haar beleid naar samenwerking met andere organisaties die ook actief zijn voor senioren in Vught, Cromvoirt en Helvoirt. Zo zijn er plannen om al deze organisaties te verenigen in een Seniorenraad, die dan als aanspreekpunt kan dienen voor onder andere de gemeente Vught, zorgaanbieders en woonstichtingen.

Op de website van de BSV: www.bsv-vught.org, kunt u meer lezen over de activiteiten en diensten van onze vereniging. De BSV beschikt voor haar activiteiten over een eigen locatie: ‘Ons Home’ aan de Esschestraat 18A in Vught.
Heeft u belangstelling en behoefte aan meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Hans van Overdijk (secretaris) telefoon: 06-2910 3166 of email: secretaris@kbo-vught.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in