Home Zorg & welzijn Bij Max in 2020

Bij Max in 2020

Onlangs is ‘Bij Max’ van start gegaan. Het betreft een initiatief van Samen Sterk in de Wijk en wordt uitgevoerd door Anders Bezig Zijn, Vivent, Vughterstede en Welzijn Vught.
‘Bij Max’ is het streven zolang mogelijk mee te kunnen doen aan activiteiten in Vught en zo gewoon mogelijk. In 2020 gaat het activiteiten op gebied van ontmoeting en welzijn organiseren. Denk hierbij aan gespreksmomenten, samen zijn, maar zeker ook activiteiten op maat.

Hebt u interesse of wilt u in contact komen met ‘Bij Max’?
Dit kan via bijmax20@gmail.com of bel 06 36 33 58 27.

Bij Max heeft natuurlijk deskundigen nodig die zorgen voor een goede ontwikkeling. Een van de eerste bruggenbouwers die op 1 december in dienst is getreden ‘Bij Max’ is Angeline van Gulik. Zij is vanaf 9 januari 2020 elke donderdag van 09:30 tot 16:30 uur in DePetrus aanwezig. Haar motivatie om te solliciteren ‘Bij Max’ was om energie te stoppen in welzijnsactiviteiten. Volgens haar heeft iedereen behoefte aan een praatje en extra zorg. Gewoon een momentje tijd voor iemand vrijmaken, daar worden mensen blij van. Zij begeleidt en ondersteunt de deelnemers die aan de bestaande reguliere activiteiten of nieuwe activiteiten binnen of bij DePetrus deelnemen. Zowel op het gebied van welzijn, maar ook op het gebied van zorg, zoals verpleegkundige taken die een deelnemer misschien nodig heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in