Home Zorg & welzijn Bewegen en goed eten is een gezonde combinatie

Bewegen en goed eten is een gezonde combinatie

Vught vergrijst en steeds meer wordt daar door de gemeente op ingespeeld. Zo kunt u in een gezellig sfeer bewegen, samen eten en elkaar ontmoeten, een zogenaamde gezonde combinatie.

In Vught zijn wijkpunten waar deze gezonde combinatie mogelijk is. Dit kan in De Rode Rik en Visio de Vlasborch. De gezonde combinatie bestaat uit een beweegactiviteit met gezond eten of een gezonde snack. Het is laagdrempelig en iedereen kan meedoen. Naast het bewegen staat ook de gezelligheid en het ontmoeten centraal.
Vindt u het leuk om een keer mee te doen aan de Gezonde Combinatie? Kijk dan voor meer informatie op de website van de wijkpunten, op www.movevught.nl of op www.socialekaart.vught.nl.

De gezonde combinatie is in De Rode Rik, Van Sonstraat 48 in Vught op woensdag 4 maart, 18 maart, 1 april, 15 april, 6 mei, 20 mei, 3 juni en 17 juni.
Aanmelden kan via info@roderik2.nl of tel. 06 51 74 75 25 (maandag t/m vrijdag).

Bij Visio de Vlasborch, Vlasmeersestraat 99 in Vught kunt u terecht op zaterdag 14 maart, 11 april, 9 mei en 13 juni. Daar kunt u zich aanmelden via devlasborch@visio.org of tel. 088 58 61 500.

De Gezonde Combinatie wordt mogelijk gemaakt door MOVE Vught in samenwerking met De Rode Rik, Visio de Vlasborch, Welzijn Vught, Reinier van Arkel, Ouderen Samen en Seniorenbus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in