Home Zorg & welzijn Betty van Lith (ZorgMies) volgende gespreksgast bij Open Coffee Vught

Betty van Lith (ZorgMies) volgende gespreksgast bij Open Coffee Vught

Betty van Lith van ZorgMies, 16 oktober te gast bij Open Coffee Vught en omgeving.

De Open Coffee Vught van september is nog maar nét voorbij en de blik gaat al richting de volgende netwerkbijeenkomst. Die vindt plaats op woensdagochtend  16 oktober. Dan is met Betty van Lith, directeur van ZorgMies regio Vught-De Meierij, een uiterst gedreven onderneemster te gast. Open Coffee Vught en omgeving is er voor álle ondernemers.

Open Coffee Vught is trots om na twee gesprekken met succesvolle heren bij de bijeenkomst van 16 oktober dan eindelijk een spreekster te mogen verwelkomen. Dit keer neemt Betty van Lith plaats bij interviewer Ton de Kort. Zij omschrijft zichzelf als ‘mensen-mens’ en dat komt haar in haar werk goed van pas. Als drijvende kracht achter ZorgMies Vught-De Meierij levert Betty mantelzorgondersteuning bij iedereen die wel wat hulp kan gebruiken. Goede zorg kan niet zonder persoonlijke aandacht. De ZorgMiesen bieden die. Daarbij is de persoonlijke klik altijd van groot belang.

Open Coffee Vught en omgeving duurt woensdag 16 oktober van 9.00 tot 11.00 uur. Het interview met de speciale gast staat rond 10.00 uur gepland. De bijeenkomst vindt wederom plaats op Kasteel Maurick. Vooraf aanmelden is niet nodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in