Home Zorg & welzijn Behoeftenonderzoek in Cromvoirt

Behoeftenonderzoek in Cromvoirt

Bewegen is voor jong en oud. Het is gezond voor lichaam en geest. En het draagt bij aan het leggen en onderhouden van sociale contacten. Kortom veel voordelen. Maar hoe ziet dat bewegen er dan uit? De buurtsportcoaches van MOVE Vught, experts in bewegen, stemmen dat graag af met de bewoners van Cromvoirt.
In 2020 zijn in Vught verschillende beweeglocaties ontwikkeld en voor een deel in gebruik genomen. 2021 Staat in het teken van de uitbreiding van het ‘Masterplan’ Vught in Beweging. Dat betekent onder andere het onderzoeken van de mogelijkheden en de behoeften van het bewegen in de openbare ruimte van Cromvoirt. Wat zijn uw behoeften? Inwoners van Cromvoirt hebben een brief
ontvangen van de gemeente Vught en MOVE Vught, met een behoefteonderzoek. Om een duidelijk beeld te krijgen, is het belangrijk dat zoveel mogelijk inwoners uit Cromvoirt dit behoefteonderzoek invullen. Woont u met meerdere personen op een adres? Vul dan allemaal de vragenlijst in. Hebt u extra vragenlijsten nodig? De vragenlijst vindt u op www.movevught.nl (onder het kopje activiteiten). Heeft u liever extra vragenlijsten op papier, stuur dan een mail naar info@movevught.nl of bel 06 11 43 51 77. De vragenlijsten kunnen worden ingeleverd tot en met vrijdag 22 januari 2021. Heeft u nog vragen of wilt u actief deelnemen aan dit project, dan kunt contact opnemen met MOVE Vught via bovenstaande contactgegevens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in