Home Zorg & welzijn Alzheimer Café op 28 september

Alzheimer Café op 28 september

Op maandag 28 september wordt in restaurant-zaal De Nachtegaal, Boxtelseweg 15 te Schijndel, weer een avond van Alzheimer Café Regio ’t Groene Woud georganiseerd.

Het thema van de avond is: Welkom terug!
In september houden we het eerste Alzheimercafé na een bijzondere tijd. Plotseling zagen we elkaar niet meer en was het moeilijk om contact te houden. En dat allemaal door het coronavirus. Nu we voor het eerst weer bij elkaar zijn, praten we met elkaar bij. Hoe is het met iedereen, hoe hebt u de afgelopen periode ervaren en hoe vindt u het om weer op te starten? Hoe is het met de gezondheid gegaan en wat hebben we meegemaakt? En wat zijn de plannen voor het najaar? Met elkaar zullen we zo terug- en vooruitkijken tegelijkertijd. Onze gespreksleiders Bianca Peters en Monique Wolters zullen deze gesprekken in goede banen leiden.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en van Alzheimer Nederland om de bijeenkomsten veilig te laten verlopen.

Bij klachten die passen bij infectie met het coronavirus kunt u niet deelnemen aan het Alzheimer Café. Vooraf aanmelden is noodzakelijk om een bijeenkomst te mogen bezoeken.

Aanmelden is mogelijk tot en met woensdag 23 september. Neem hiervoor contact op met Welzijn De Meierij. Telefoonnummer: 073-5441400 of email: info@welzijndemeierij.nl

Vanaf 19:00 uur is iedereen van harte welkom. Het programma start om 19:30 uur en de avond wordt afgesloten om 21:30 uur. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in