Home Wonen & werken Welkom bij Boerderij De Loonsebaan

Welkom bij Boerderij De Loonsebaan

Peter Holterman

Voormalig café Den Heuvel, wellicht beter bekend als ‘d’n Bult’, is omgedoopt tot ‘Boerderij De Loonsebaan’. De familie Holterman heeft al behoorlijk wat ervaring in de horecawereld. Pater familias, Peter Holterman, gaf in het radioprogramma Blikveld van zaterdag 4 december jongstleden toelichting op de plannen van Holterman.

De familie Holterman is reeds geruime tijd actief in de horeca. Met de aankoop van Boerderij De Loonsebaan beschikt Holterman over drie zaken, waaronder De Druif op de Markt in Den Bosch en Bottles in Rosmalen.
De Boerderij Loonsebaan past in de filosofie van Holterman met twee grote zalen (ruimte voor gasten: “locatie, locatie, locatie”) en een keuken die qua ligging uitermate geschikt is voor catering.

Peter Holterman werkt nauw samen met zijn kinderen: de oudste zoon is verantwoordelijk voor de inkoop, zijn dochter runt de voorkant van de zaak (gasttevredenheid) en zijn tweede zoon is de chef-kok.
Zelf is Peter Holterman vooral bezig met centrale zaken zoals marketing, werving personeel en dergelijke.

Vanaf de opening loopt het goed bij De Boerderij Loonsebaan. Er is gelet op de reserveringen veel belangstelling voor de zalen en het restaurant.
De coronamaatregelen maken het nu niet gemakkelijk. De steun van de overheid is onvoldoende. Holterman: “je levert in op eigen vermogen”.
Met betrekking tot de toekomst richt Holterman zich vooralsnog op de 073-regio met – naast catering – horecazaken in Den Bosch, Rosmalen en Vught.

Interview met Peter Holterman in Blikveld, zaterdag 4 december 2021

Blikveld, zaterdag 4 december 2021
Techniek en muziek: Maurice van der Vliet.
Presentatie: Erik Overman en Berry van de Water.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in