Home Wonen & werken Politie heeft handen vol in Den Bosch

Politie heeft handen vol in Den Bosch

  1. Een man heeft zondagochtend in alle vroegte een motor in brand gestoken in de Cypresstraat in Den Bosch. In het huis waar de motor bij geparkeerd stond, lagen op dat moment 6 mensen te slapen. De dader, die duidelijk op camerabeelden te herkennen was, is inmiddels aangehouden, zo laat de politie desgevraagd weten. Op de beelden is te zien hoe om 06.15 uur een man naast de motor hurkt en aan het voertuig begint te rommelen. Het in brand steken gaat schijnbaar een stuk sneller dan verwacht, want plots is er een kleine explosie te zien en staat de motor in lichterlaaie.

2. Een medewerker van de Shell-benzinepomp aan de Gestelseweg in Den Bosch is zondagochtend rond half 9 overvallen. De medewerker werd bedreigd met een steekwapen. De overvaller is een man die tussen de 1,60 en 1,70 meter lang is. Hij is slank, droeg een oranje trui met capuchon, een zwart mondkapje en een zonnebril en is er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan richting de Pettelaarseweg.

3. Een woning aan de Hadewychstraat in Den Bosch is zaterdagavond beschoten. Een persoon was nog in het pand aanwezig ten tijde van de schietpartij, maar bleef ongedeerd, meldt de politie. Wat er precies aan de hand was, is nog niet duidelijk. Rond 22.45 uur klonken er schoten in de Bossche wijk. De politie is met zeker 10 eenheden uitgerukt en deed onderzoek.

De bijbehorende foto’s zijn van Bart Meesters Multi Media

Camerabeelden
“Agenten zijn in gesprek met de medewerker en bekijken camerabeelden”, laat een politiewoordvoerster weten. “In de omgeving wordt gezocht naar de overvaller.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in