Home Wonen & werken Piepjonge ondernemer in Marktveld

Piepjonge ondernemer in Marktveld

1178
0

De pas 22-jarige Vughtenaar Luuk Caarls is sinds kort een kledingwinkel begonnen in de Marktveldpassage. Na een korte opleiding communicatie en marketing en digitale vormgeving wil Luuk zijn droom toch vooral met zijn eigen handen en ideeën verwezenlijken. “Google en You Tube zijn mijn leermeesters. Daarnaast zijn mijn eigen creatieve invallen de bron van een eigen kledinglijn MSZ. Deze afkorting komt van de bijnaam MoZeS die zijn vrienden hem vaak geven. Ik wil het geloof in positief denken van de jeugd van 12 tot 28 omzetten in mijn t-shirts, truien en trainingspakken. Deze zijn allemaal in mijn winkel en via de website te verkrijgen. Zij worden in een beperkt aantal gemaakt en zijn met een nummer gelabeld”.
Behalve kleding ontwerpen is Luuk ook actief in muziek. Hij adviseert onder andere in het maken van video clips voor beginnende artiesten.
Opvallend detail is dat zijn winkel zich bevindt naast de zaak van van Bijnen Producties ‘Cadeautjes en Meer’ van zijn moeder. “Dat is puur toeval maar wel erg leuk”, aldus Luuk.
MZS is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 11 tot 17 uur.
De kleding is ook te zien en te koop via de website mzsapparel.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in