Home Wonen & werken Open Coffee woensdag 19 augustus

Open Coffee woensdag 19 augustus

In juni en juli zijn er twee succesvolle ‘Corona’ Open Coffee’s georganiseerd. Op woensdag 19 augustus staat de derde en hopelijk laatste Corona-editie gepland. Aanmelding verplicht via info@opencoffeevught.nl

De Open Coffee Vught en Omstreken is een van oudsher maandelijks georganiseerde informele, laagdrempelige netwerkbijeenkomst in de brasserie van Kasteel Maurick, Maurick 3 te Vught. Op de derde woensdag van de maand georganiseerd voor ondernemers door ondernemers, waarbij onder normale omstandigheden een kennismaking met een op dat moment succesvolle ondernemer. Altijd veel van te leren.

De enige kosten vormen je kopje(s) koffie.
Inloop start om 09.00 uur en om 11.00 uur wordt de bijeenkomst afgesloten.

Ambitie van de OCV is ondernemers uit Vught en omstreken te helpen met groeien en ontwikkelen. Een ontmoetingsplek waar ondernemers elkaar professioneel treffen, elkaar inspireren, elkaar beter leren kennen, ideeën toetsen, vragen stellen en waar kennis gedeeld wordt. Natuurlijk ook een plek waar business opportunities te vinden zijn. Kortom, een community waar je gefaciliteerd wordt om als ondernemer te groeien. 

Alle ondernemers uit Vught en omstreken zijn welkom: freelancers, zzp’ers, mkb’ers, ondernemers met veel personeel of weinig personeel of professionals die de ambitie hebben om ondernemer te worden.
Alle komende OCV data voor 2020 op de derde woensdag van de maand, zijn:
19 augustus, netwerkmeeting met maximaal 30 deelnemers
16 september met John Kocken, Michelinster chef-kok
21 oktober, in planning
18 november, in planning
In de vakantiemaanden dit jaar wel OCV´s. In de laatste maand van het jaar, te dicht voor de Kerstperiode, niet. Deelname is kosteloos. Koffie en thee zelf, contactloos, afrekenen. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in