Home Wonen & werken Open Coffee woensdag 16 september

Open Coffee woensdag 16 september

De augustus editie van de OCV was evenals de voorgaande 2 ‘Corona’ edities goed bezocht. Uiteraard met 1,5 meter afstand. Ook nu weer moest er een wachtlijst aangelegd worden. Nieuw waren de pitches. Totaal 12 gegadigden waarvan er 6 een pitch gaven. Ze werden allemaal enthousiast ontvangen dus dat krijgt een vervolg.

Met de Corona maatregelen gaat het niet zoals gehoopt. Er zijn weer restricties bijgekomen. Er wordt vrij gemakkelijk over de weerstanden heen gestapt en geconformeerd aan de verscherpte regels. Tot eind van dit jaar ligt de grens bij een maximum van 30 deelnemers. De interviews worden opgeschort. Wel jammer, er is een mooie lijst gegadigden. Daarnaast beraad men zich op alternatieven als ook 2021 geen mogelijkheid biedt voor live interviews.

Tijdens de augustus bijeenkomst is de optie om workshops te verzorgen onder OCV vlag besproken. De eerste aanmeldingen zijn al binnen. De interesse is er dus. Momenteel wordt nog geïnventariseerd door Rian.

De eerstvolgende bijeenkomst is woensdag 16 september, je bent weer van harte welkom! Aanmelden via mail info@opencoffeevught.nl is verplicht!

René, Rian & Ton
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in