Home Wonen & werken Open Coffee weer van start

Open Coffee weer van start

82
0

Op woensdag 15 juli staat er weer een nieuwe Open Coffee in uitgeklede vorm gepland. Deelnemers wordt verzocht zich vooraf via mail aan te melden omdat er maar beperkt plaats is. Van 09.00 tot 11.00 uur bij Kasteel Maurick.

Alle resterende OCV data voor 2020, op de derde woensdag van de maand, zijn:
*15 Juli, netwerkmeeting met maximaal 30 deelnemers
*19 Augustus, netwerkmeeting met maximaal 30 deelnemers
*16 September met John Kocken, Michelinster chef-kok
*21 Oktober, in planning
*18 November, in planning
In de vakantiemaanden dit jaar wel OCV´s. In de laatste maand van het jaar, te dicht voor de kerstperiode, niet. Deelname is kosteloos. Koffie en thee voor eigen rekening, contactloos afrekenen. 

Door versoepeling van de Corona maatregelen programmeren wij de Open Coffee Vught en Omstreken weer op 15 juli en 19 augustus. Uiteraard geven ook wij invulling aan de richtlijnen. Waar moeten we ons aan houden, wat zijn de spelregels:

* Maximaal 30 deelnemers aanwezig 
* Vooraf aanmelden via info@opencoffeevught.nl verplicht !

 Deelname op volgorde van aanmelding
* Er wordt een wachtlijst opgesteld na 30 aanmeldingen
* Bij ziekteverschijnselen of koorts is deelname niet mogelijk
* Bij verhindering verplicht afmelden, de eerstvolgende op de wachtlijst ontvangt een uitnodiging
* Iedereen houdt 1,5 meter afstand
* De bijeenkomst zal om 09.00 uur aanvangen en
  stipt om 11.00 uur eindigen omdat de horeca in shifts werkt
* Koffie en thee afrekenen door contactloos betalen
* Gebruik van mondkapjes is NIET voorgeschreven.

Nieuwe maatregelen en/of aanpassingen in bestaande maatregelen zijn niet uit te sluiten. Ook daaraan conformeren wij ons.

De Open Coffee Vught en Omstreken is een, van oudsher, maandelijkse (derde woensdag van de maand), informele, laagdrempelige netwerkbijeenkomst in de brasserie van Kasteel Maurick, Maurick 3 te Vught. Georganiseerd voor ondernemers door ondernemers met, tot voor kort een interview van een op dat moment succesvolle ondernemer. Altijd veel van te leren. De enige kosten vormen je kopje(s) koffie.
Inloop start om 09.00 uur en om 11.00 uur sluiten we af.

Ambitie van de OCV is ondernemers uit Vught en omstreken te helpen met groeien en ontwikkelen. Een ontmoetingsplek waar ondernemers elkaar professioneel treffen, elkaar inspireren, elkaar beter leren kennen, ideeën toetsen, vragen stellen en waar kennis gedeeld wordt. Natuurlijk ook een plek waar business opportunities te vinden zijn. Kortom, een community waar je gefaciliteerd wordt om als ondernemer te groeien. 

Alle ondernemers uit Vught en omstreken zijn welkom: freelancers, zzp’ers, mkb’ers, ondernemers met veel personeel of weinig personeel of professionals die de ambitie hebben om ondernemer te worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in