Home Wonen & werken Ode aan onze lokale ondernemers

Ode aan onze lokale ondernemers

NOVO3 en ook het 1-jarig feestje van NOVO3 kan niet zonder de sympathie van velen. Van haar luisteraars, lezers en kijkers, van de vele vrijwilligers en van de adverteerders.

Het warme hart dat de Vughtse middenstand NOVO3 toedraagt, maakte het deze online omroep afgelopen zaterdag mogelijk om op veel mooie cadeaus te trakteren. Voor de luisteraars, die meededen aan de radioquiz waren er mooie prijzen beschikbaar, maar ook de nieuwe vrienden die zich meldden aan de promotiekraam van NOVO3 werden niet vergeten. Elke vriend die zich voor een tientje (jaarcontributie) aanmeldde ontving een enveloppe met een verrassende inhoud.

Het was een prachtdag. Omlijst door indrukwekkende live-optredens door Jimmy Bellmartin, Flemming en Brettney Brekelmans. Alle dank aan hen en aan onze vrijwilligers, programmamakers, de feestcommissie en de Vrienden! En last but not least de vele Vughtse ondernemers.

Dank jullie wel: Centrummanagement, De Gouden Ton, Bas van der Bruggen, Electro World Hamers, Snew Boxtel, Delphi restaurant, Used Prodruct Den Bosch, Karwei, Paree audio, Van de Laar & Van Efferen, Amoen Pizza-Grillroom, Yum Take Away, Brasserie Onder Ons, Primera Moleneindplein, Schoenmakerij Donders, Van Bijnen Producties, Kijkdoos Willem van Houten, Get Your Art Collections, Yo’s Boeketten, MZS Apparel, Slager Jacobs, Supervlaai, La Boulangerie Goossens, Vishandel Molenaar, Jumbo Raadhuisstraat, Lavinia, Vitaminirijk, Casa Verde bloemist, Caffe Barista, Poelier Traiteur Dekkers, Vons lunchcafé, Cafetaria Bienvenue , AH Stationstraat, AH Marktveldpassage, Bruna, Etos, Hema en Zeeman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in