Home Wonen & werken Nieuws van de woonstichting 1

Nieuws van de woonstichting 1

Met een gezamenlijke druk op de knop werd het nieuwe logo van woonstichting Charlotte van Beuningen onthuld. Van links naar rechts: Charles van Beuningen, kleinzoon van Willem en Charlotte van Beuningen en voormalig voorzitter van de Charlotte Elisabeth van Beuningen stichting, Rob Hulsman, voorzitter van de Huurders Belangenvereniging, burgemeester Roderick van de Mortel en Charlotte Beukeboom, directeur-bestuurder.

De Woonstichting Charlotte van Beuningen (voorheen Woonwijze en Ons Bezit) brengt een aantal uitgaven van het ‘Woonjournaal’ uit. Daarin staan een aantal lezenswaardige artikelen, maar er staan ook belangrijke cijfers in over de afgelopen jaren, zoals het aantal woningen, woningzoekenden, het eigen vermogen en reacties van bewoners en medewerkers.
Charlotte Beukeboom is de directeur-bestuurder van de Woonstichting. Naast de reguliere taken, die bij haar dagelijkse werk horen, krijgt zij vaak de vraag of allerlei wijkactiviteiten en corona-initiatieven (zoals de muzikale lichtpuntjes, bewegen met Move en de kaartenactie) wel bij de taak van een wooncoöperatie horen. Haar standaard antwoord is dan: “jazeker, want wij geloven dat wonen meer is dan een dak boven je hoofd. In je huis speelt het grootste gedeelte van je leven zich af. Dat willen we zo fijn mogelijk maken,” aldus Beukeboom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in