Home Ouderenhuisvesting Nieuwe woonzorgvoorziening

Nieuwe woonzorgvoorziening

Op het adres Gogelstraat 3 was voorheen de Wereldwinkel alsmede een activiteiten-centrum gevestigd. De planning is om op dit adres een woonvoorziening te realiseren.
In deze zorgvoorziening worden 19 kamers voor ouderen met een intensieve zorgbehoefte en 2 wooneenheden voor echtparen met een zorgbehoeft (aanleunwoningen) gerealiseerd. Om de procedure voor deze realisering op te starten wordt het zogenaamde voorontwerpbestemmingsplan Gogelstraat 3 Vught ter inzage gelegd en wordt de burger in de gelegenheid gesteld hierop de zienswijze te geven. Het plan is vanaf 14 november t/m 27 december 2019 in te zien op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.vught.nl onder ID-nummer: NL.IMRO.0865.vghBPGogelstr3-VO01 alsmede bij de Ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1 in Vught tijdens openingstijden.
In deze periode kunt u zowel mondeling als schriftelijk reageren. U kunt niet per e-mail reageren. Op maandag 9 december a.s. is het plan te bekijken bij het laatste eetcafé voor Antwerpen ‘De Rosier’, Helvoirtseweg 120 te Vught. Dit kan van 19.30 uur tot 21.00 uur. Aldaar kunt u dan uw vragen en opmerkingen kwijt over dit plan. Uw schriftelijke reacties kunt u sturen naar Burgemeester en wethouders van Vught, afdeling Ontwikkeling, postbus 10.100, 5260 GA Vught. Voor een mondelinge afspraak kunt u bellen met de heer M. Raes van de afdeling Ontwikkeling via telefoonnummer 073-6580680.

Wat gebeurt er na het voorontwerpbestemmingsplan? Het gaat hier om een voorontwerp.
Dat wil zeggen de 1e versie van een nieuw bestemmingsplan. U kunt daar op reageren. Daarna maakt de gemeente een nieuwe versie: het ontwerpbestemmingsplan. Ook daar kunt u dan weer op reageren. Daarna stelt de gemeenteraad het bestemmingsplan pas definitief vast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in