Home Wonen & werken Nieuwe algemeen directeur Landgoed Huize Bergen

Nieuwe algemeen directeur Landgoed Huize Bergen

Vught – Veronique van Bree is het nieuwe gezicht van Landgoed Huize Bergen in Vught. Ze bekleedt met ingang van september de functie van algemeen directeur van Joannes Hospitality waar, naast Landgoed Huize Bergen, ook EIGENTIJDSERF in Westelbeers een onderdeel van vormt.

“Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan met de veelzijdigheid van Landgoed Huize Bergen. Niet alleen de kwaliteit en service richting hotelgasten hoog houden maar ook het vergroten van restaurant- en terrasbezoek zie ik als een uitdagende ontwikkeling. Er zijn al veel stappen gemaakt op het gebied van culinair genieten en er is hier ruimschoots ervaring in het faciliteren van een tot in de puntjes georganiseerde zakelijke bijeenkomst of onvergetelijke bruiloft. Samen met het team ga ik kijken naar waar wij ook daar nog meer kunnen gaan bieden,” aldus Veronique.

Met de situatie waarin de horeca nu verkeert gaat haar start geen gemakkelijke zijn. “In deze tijd die wordt beheerst door COVID moeten we ondanks beperkende maatregelen uitgaan van de mogelijkheden. Wanneer er dan een rem gaat op de ontwikkelingen waar Landgoed Huize Bergen en EIGENTIJDSERF midden in zaten is het zoeken naar alternatieven. Een hoge gasttevredenheid blijft voor mij het belangrijkste maar ook medewerkerstevredenheid mag niet uit het oog worden verloren. Beide teams zijn gelukkig ontzettend gemotiveerd om de mogelijkheden die er zijn verder vorm te geven, dat geeft energie.”

Van Bree heeft zowel nationaal als internationaal vele jaren ervaring binnen de hospitality branche. Ze is onder andere jaren werkzaam geweest voor Bilderberg en voor PPHE heeft ze 5 jaar de leiding gehad over Park Plaza Eindhoven. Vanuit destijds haar rol als voorzitter van het Eindhovens Hoteliers Overleg heeft ze daarnaast een actieve bijdrage geleverd aan de stad en maatschappelijke doelen.

“Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in het DNA van deze twee locaties. Het spreekt mij aan om ook met deze opdracht aan de slag te gaan. Opbrengsten komen via de Joannes Bosco Stichting ten goede aan het behoud van cultureel erfgoed en ideële doelen gericht op de ontwikkeling van jongeren in Brabant.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in