Home Wonen & werken Digitale Informatiebijeenkomsten: “Van zorgpark naar landgoed Voorburg “

Digitale Informatiebijeenkomsten: “Van zorgpark naar landgoed Voorburg “

Zorgpark Voorburg opener en uitnodigender maken voor Vughtenaren. Dat is waarom Reinier van Arkel werkt aan een ‘ontwikkelvisie Landgoed Voorburg’, in overleg met de gemeente Vught. Reinier van Arkel wil op het parkachtige terrein met zijn rijke geschiedenis een omgeving creëren waarin naast zorg, plaats is voor inwoners uit Vught om te wonen, werken en recreëren.

Inwoners van Vught zijn in de gelegenheid om input te leveren voor de toekomstschets die Reinier van Arkel nu opstelt. Om hierover in gesprek te gaan organiseert Reinier van Arkel, rekening houdend met de corornamaatregelen, drie (digitale) informatiebijeenkomsten.

Data digitale informatie bijeenkomsten

De digitale bijeenkomsten vinden plaats op:

  • woensdag 4 november van 19.00 tot 20.30 uur
  • dinsdag 10 november van 19.00 tot 20.30 uur
  • donderdag 12 november van 15.00 tot 16.30 uur

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor deze bijeenkomsten door een e-mail te sturen naar landgoedvoorburg@reiniervanarkel.nl. Vermeld in de e-mail naam, e-mailadres en de datum en tijd waarop u wilt deelnemen. Daarna volgt een digitale uitnodiging om deel te nemen. Om het gesprek goed te kunnen voeren, is per bijeenkomst ruimte voor maximaal 25 deelnemers, waarbij geldt dat aanmeldingen op volgorde van binnenkomst worden behandeld. 

Nadere informatie is vanaf vrijdag 6 november aanstaande te vinden op www.reiniervanarkel.nl/landgoedvoorburg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in