Wat Een Weekend!

De een zit rond de middag aan een broodje, wast zijn auto, schoffelt de tuin, draait de was, speelt de bas, staat op het veld of in een winkel. De ander knapt een uiltje, doet een bakkie, of twee. Wat een weekend!

Hoe dan ook, luisteren kan altijd, waar je ook bent of wat je ook doet, naar NOVO3, naar Marcel van den Heuvel en Gerard Postema. Iedere zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NOVO3. Misschien wel het lekkerste lunchprogramma met een verrassende muziekmix en de leukste gasten. En de nodige klets koek voor bij de koffie. Mis het niet! En anders mis je niks, want terugluisteren kan hier altijd nog.

Druk op de gele Luister Live knop bovenin. Of klik hier.

Op deze programmapagina van Wat Een Weekend kan je de uitgezonden afleveringen terugluisteren. Klik op de TERUGLUISTEREN plaatjes, zoek en kies de aflevering die je wenst.

Hoe is jouw weekend? Organiseer je iets of wil je iets met ons en de andere luisteraars delen? We horen het graag van jou! Bel tijdens de uitzending naar de studio (073) 822 10 06 en je komt live op NOVO3 🙂

Tot zaterdag! Groet, Marcel en Gerard

Aflevering ‘Wat Een Weekend!’ zaterdag 16 januari 2021

Opzij opzij opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats, wij hebben ongelooflijk veel haast. Toch wel fijn eigenlijk, dat alles even tot...