Home Bestuur & politiek Verkiezingsdebatten bij NOVO3

Verkiezingsdebatten bij NOVO3

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 18 november organiseert NOVO3 een aantal debatten. De komende zaterdagen zijn er 3 debatten te beluisteren met de lijsttrekkers van de 6 politieke partijen in Vught. Daarvoor is het 2e uur van het actualiteitenprogramma Blikveld tussen 11 en 12 uur ingeruimd. Steeds twee lijsttrekkers gaan dan in debat.

Komende zaterdag 24 oktober gaan Mark du Maine (VVD) en Rutger Jans (CDA) van start. Op 31 oktober en op 7 november wordt deze debatreeks voortgezet. In elk debat komen 3 actuele thema’s aan bod. De lijsttrekkers brengen zelf ieder een onderwerp in, het 3e thema bepaalt de redactie van Blikveld. De deelnemers krijgen alle gelegenheid duidelijk te maken waar zijn/ haar partij voor staat. Deze debatten zijn live via de radio te volgen via www.novo3.nl en naderhand ook terug te luisteren.

Op zaterdag 14 november is er het afsluitende verkiezingsdebat met de 6 lijsttrekkers dat van 10.00 tot 12.00 uur rechtstreeks wordt uitgezonden vanuit het raadhuis in Vught. Dat debat is te volgen via een live stream op de site van NOVO3.nl. De thema’s, die in dit debat aan de orde komen zijn natuur en milieu, woningbouw, sport en cultuur en burgerparticipatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in