Home Verkiezingen Slotdebat lijsttrekkers bij NOVO3

Slotdebat lijsttrekkers bij NOVO3

Komende zaterdag 14 november tussen 10.00-12.00 uur vindt vanuit het Raadhuis in Vught het afsluitende debat plaats met de lijsttrekkers van de zes politieke partijen. Dit vierde en laatste debat van NOVO3 is rechtstreeks te horen en te zien via een live-stream op de YouTube pagina van NOVO3: livestream. Inwoners uit Helvoirt, Vught en Cromvoirt kunnen het debat ook volgen via het tv-kanaal 48 van de lokale tv omroep LOHA. 

Aan het verkiezingsdebat nemen deel: Bregje Peijnenburg (Gemeentebelangen), Toine van de Ven (PvdA/Groen Links), Fons Potters (D66), Mark du Maine (VVD), Dani Smith (SP) en Rutger Jans (CDA).  

In het debat komt de problematiek rondom de woningbouw aan de orde, zoals de vraag  waar er in Vught gebouwd moet worden en in welke prijsklassen. Verder wordt er gedebatteerd over de verkeersproblematiek in Vught, zoals de toenemende verkeersdruk die wordt verwacht na ombouw van de N65 op de lokale wegen in Vught en in Helvoirt en Cromvoirt. Ook komen cultuur en sport aan de orde, zoals recente ontwikkelingen rondom De Speeldoos en hoe een optimaler gebruik van voorzieningen zoals jongerencentrum Elzenburg kan worden bereikt. Tot slot burgerparticipatie: op welke manier kunnen burgers beter worden betrokken bij plannen van de gemeente.

Dit is het laatste debat waarin de zes politieke partijen hun standpunten aan de kiezers kenbaar kunnen maken. Mis het dus niet! Zaterdag 14 november, tussen 10.00-12.00 uur via NOVO3 en LOHA (Ziggo, TV kanaal 48).

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in