Home Verkiezingen Lijsttrekker PvdA-GroenLinks zet ‘eindsprint’ in

Lijsttrekker PvdA-GroenLinks zet ‘eindsprint’ in

Lijsttrekker Toine van de Ven gaat op vrijdag 13 november symbolisch de eindsprint inzetten. Hij loopt dan een tocht van 45,6 kilometer langs de gemeentegrenzen van de nieuwe gemeente Vught. Van de Ven: “Een prachtige manier om onze nieuwe gemeente te ontdekken.”

Route langs de grens
Vrijdagochtend start Van de Ven om half negen vanaf het Maurickplein, het oude centrum van Vught. Van daaruit volgt hij de gemeentegrenzen. Linksom natuurlijk, als knipoog naar zijn politieke kleur. Via De Gement en het Drongelens Kanaal gaat hij naar het ‘nieuwe’ buitengebied; De Margriet, De Zandkant, De Gijzel en Het Helvoirts Broek. Bij de Pickensteeg komt hij weer terug in het ‘oude’ Vught en zal hij via de Essche Stroom, Bleijendijk en Kasteel Maurick terugkeren op het Maurickplein. Aankomst wordt verwacht tussen half vijf en zes uur ‘s middags.

Ideeën voor locaties
Onderweg zal Van de Ven stilstaan bij plekken in het buitengebied waar PvdA-GroenLinks ideeën voor de toekomst voor heeft. Zijn wandeling en de locaties zijn gedurende de dag te volgen via www.PvdA-GL.nl/eindsprint, twitter en instagram.

Sportieve wethouder
Van de Ven is een ervaren loper van de Nijmeegse Vierdaagse en andere lange afstandstochten. “Toch is ruim 45 kilometer lopen ook voor mij geen makkie.” Op de vraag waarom hij het dan toch doet zegt hij lachend: “Ach, als wethouder sport kun je toch minstens iets sportiefs doen in de campagne.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in