Home Verkeer & vervoer Weer raak op de N65

Weer raak op de N65

Op de N65, ter hoogte van Vught, is woensdagochtend rond de klok van 5 over half 8 een auto van de weg geraakt en in een sloot te recht gekomen. Het ongeval gebeurde op de N65 vanuit de richting Den Bosch in de richting van Helvoirt tussen de verkeerslichten van de Helvoirtseweg en Martinilaan.

Door onbekende oorzaak raakte een vrouw met haar auto van de N65, schampte een verkeersbord en kwam via het fietspad in de sloot tot stilstand. Na het ongeval werd de vrouw per ambulance met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch.

De rechterrijstrook in de richting van Helvoirt was na het ongeval enige tijd afgesloten voor het verkeer. De melding van het ongeval kwam binnen als melding van een auto te water, waarna de hulpdiensten groots uitrukte. Onder andere een duikteam van de brandweer Den Bosch kwam ter plaatse, maar kon al snel weer terug keren naar de kazerne omdat het om een droogstaande sloot ging.

Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot getakeld en afgevoerd. De oorzaak van het ongeval is onbekend. Het verkeer ondervond enige vertraging door het ongeval.

foto’s Bart Meesters Multi Media

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in