Home Verkeer & vervoer Vrachtwagen, auto en oplegger botsen in Helvoirt

Vrachtwagen, auto en oplegger botsen in Helvoirt

Een personenauto, een vrachtwagen en een oplegger zijn dinsdagmiddag op elkaar gebotst bij een ongeluk in Helvoirt. Het ongeluk gebeurde rond twaalf uur op het kruispunt van de N65 met de Torenstraat.

Een personenauto stond voor het verkeerslicht te wachten. De oplegger zag die auto te laat. In een uitwijkpoging schampte de oplegger een vrachtwagen. De personenauto is vervolgens vol geraakt en knalde door de botsing ook nog eens op een verkeerslicht. De vrouwelijke bestuurder is in de ambulance kort behandeld maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Voor zover bekend raakte verder niemand gewond.

De politie heeft na het ongeluk het hele kruispunt afgezet. Ondanks de vele versperringen probeerden sommige automobilisten toch het kruispunt op rijden. De politie heeft vier boetes uitgeschreven aan mensen die de borden negeerden. Agenten hadden hun handen zo vol aan het afhandelen van het ongeval en het uitschrijven van boetes dat sommige auto’s hen toch voorbij konden scheuren zonder aangehouden te worden.

Inmiddels is het kruispunt weer geopend voor verkeer.

Foto’s Bart Meesters

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in