Home Verkeer & vervoer Twee gewonden bij ongeval in Helvoirt

Twee gewonden bij ongeval in Helvoirt

HELVOIRT – Bij een ongeluk op de Torenstraat in Helvoirt zijn maandagmiddag twee mannen gewond geraakt. Beiden zijn per ambulance naar het ziekenhuis in Den Bosch gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 15.30 uur. Door nog onbekende oorzaak belandde de bestuurder van de auto, die uit de richting van de N65 kwam, op de verkeerde weghelft. Daarbij kwam hij bij een wegversmalling tegen een paal tot stilstand. Een tegemoetkomende brommer botste frontaal op de auto en kwam daarna ten val. Beide bestuurders raakten gewond en moesten per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

Onder invloed
De weg werd tussen de Tilburgstraat en de Kastanjelaan afgesloten. Een automobilist dacht dat die afzetting niet voor hem gold. Hij werd door de politie aan de kant gezet en aangesproken. Agenten roken een sterke wietlucht waarop een speekseltest werd afgenomen. De man bleek onder invloed van verdovende middelen te zijn en kreeg een rijverbod van acht uur opgelegd. Ook kreeg hij een proces-verbaal voor het negeren van de wegafzetting.

De politie deed nog enige tijd sporenonderzoek.

foto’s Bart Meesters

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in