Home Verkeer & vervoer Tracébesluit spoorplan

Tracébesluit spoorplan

Zoals u weet wordt het spoor in Vught voor een deel verdiept. Wat er allemaal verandert aan het spoor is uitgewerkt in een zogenaamd Tracébesluit (TB).
In april werd al bekend dat het TB en de bijbehorende Nota van Antwoord (NvA) vermoedelijk deze zomer ter inzage liggen. Volgens de laatste informatie is dat begin juni. Binnenkort legt het Tracébesluit voor aan de minister. Stemt zij ermee in, dan ligt het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat het besluit en de Nota van Antwoord gedurende zes weken ter inzage. Deze termijn gaat vermoedelijk begin juni in.

Tegen het Tracébesluit is beroep mogelijk.
In de Nota van Antwoord bij het Tracébesluit staat een reactie op de zienswijzen die inwoners hebben ingediend op het Ontwerptracébesluit van maart 2018. Inwoners die een zienswijze hebben ingediend, krijgen ieder afzonderlijk een brief van het ministerie.
Over het moment van het ter inzage leggen van het Tracébesluit en de Nota van Antwoord leest u binnenkort meer. Ook in de Staatscourant wordt hier melding van gemaakt.
Bewoners in de spooromgeving ontvangen bovendien een brief met informatie. Hebt u nog vragen of wilt u nog meer informatie over het PHS project, neemt u dan contact op met rijksinfra@vught.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in