Home Verkeer & vervoer Finale werkzaamheden aan trap Muyserick

Finale werkzaamheden aan trap Muyserick

In verband met het vernieuwen van de trap naar de voetgangersbrug over de A2 naar kasteel Maurick, de zogenaamde trap van Muyserick, wordt de Boxtelseweg afgesloten van vrijdag 3 april tot en met zaterdag 11 april. Ook wordt in verband met deze werkzaamheden het Maurickplein van vrijdag 3 april 7.00 uur tot en met zaterdag 4 april 23.00 uur afgesloten. Dit houdt in dat daar tijdelijk niet geparkeerd kan worden.

Op vrijdag is het plein nog wel toegankelijk voor voetgangers en fietsers maar op zaterdag 4 april wordt het Maurickplein volledig afgesloten. Er is dan geen auto-, fiets- of voetgangersverkeer via het Maurickplein of de Peperstraat mogelijk. Het parkeerterrein aan de Peperstraat is op 4 april bereikbaar via het Marktveld en daarvoor wordt het eenrichtingsverkeer naar het parkeerterrein tijdelijk opgeheven.

De tijdelijke trap wordt op vrijdag 3 april verwijderd en op zaterdag 4 april wordt de nieuwe trap geplaatst. Om de trap verder af te werken wordt de Boxtelseweg afgesloten van vrijdag 3 april 7.00 uur tot en met zaterdag 11 april 18.00 uur. De omleiding wordt met borden aangegeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in